bg-categories

Servis građevinskih strojeva

servis građevinskih strojeva

Pouzdan i brzi servis građevinskih strojeva

Servis strojeva jedno je od najvažnijih garancija za posao obavljen kvalitetno i u predviđenom roku. Kvarovi opreme uobičajen su i očekivan dio svakog gradilišta. Naravno, ono neočekivano uvijek je trenutak u kojem se kvar dogodi. U tim situacijama “uskače” Interstroj.
Redovno održavanje, usluga koju pružamo i preporučamo svima koji su uključeni u građevinsku operativu, neočekivane kvarove smanjuje na najmanju moguću mjeru.

Partner s iskustvom

No, ponekad su takvi kvarovi neizbježni i servis građevinskih strojeva postaje nužnost. Tada je važno imati kvalitetnog partnera s iskustvom koji može kvar otkloniti na terenu. Upravo je to i jedna od ključnih servisnih usluga koju pruža Interstroj. Naši djelatnici, s više od 20 godina iskustva, kompetentni su za rješavanje svih vrsta kvarova – elektroničkih ili mehaničkih.
Za kvarove koji se ne mogu otkloniti na lokaciji, odnosno traže dužu reparaturu, imamo vrhunski opremljenu radionu spremnu za kompleksnije zahvate na strojevima i opremi. Čitava usluga osmišljena je tako da zadovolji potrebe naših klijenata, pruži brzu i kvalitetnu uslugu uz minimalni trošak.
Zahvaljujući iskustvu i znanju naših djelatnika, stručni smo i u radu s proizvodima drugih vodećih svjetskih brendova, kao što su JCB, Komatsu, Takeuchi, Kubota, Volvo, Yanmar, Wacker Neuson, Liebherr, Caterpillar i drugi.

servis građevinskih strojeva